Uw concert hier?
Neem contact op met team(at)interticket.nl voor tarieven en voorwaarden.

Kerst met Sela - Kerstnacht boven Bethlehem

Leiden, Hooglandse Kerk, woensdag 15 december 2021, 20:00 - 22:15 uur

Info

Alle concerten afgelast, videoconcert als alternatief
 • Heb je al kaarten? Dan ontvang je begin deze week bericht dat je reservering is (zoals vooraf aangekondigd) is omgezet naar het videoconcert en je het prijsverschil retour ontvangt.
 • Nog niet gereserveerd? Je kunt nu voor € 25 per huishouden reserveren voor het videoconcert op donderdag 23 december vanuit de Joriskerk in Amersfoort.
 • Je kunt het videoconcert vanaf vrijdag 24 december t/m zondag 2 januari nog terugkijken als 23 december je niet uitkomt of je nog een keer wil kijken.
 • Scroll naar beneden voor de nieuwste kerstvideo's van Sela, waaronder de videoclip van het lied 'Maria, had je door'.

  Ere zij God, hoog in de hemel.
  Vrede hier op aarde.
  Laat ons zingen door de eeuwen,
  engelen en mensen samen.

  De sterrenhemel boven de lege velden van Efrata breekt open, een prachtig lofgezang op de net geboren koning klinkt. Ere zij God, hoog in de hemel. Vrede hier op aarde… Hoe indrukwekkend moet dit zijn geweest voor de herders rond hun kampvuren in het open veld. De Koning der koningen is geboren!

  We zien uit om kerst samen te vieren in prachtige oude kerken verspreid door het land. Weer samen in een kerkbank, warmen aan elkaars aanwezigheid, het kerstevangelie horen en weer samen kunnen zingen.

  Op het programma staan natuurlijk bekende kerstliederen en veel liederen van de nieuwe CD ‘Kerstnacht boven Bethlehem’ die in het najaar verschijnt. Enkele liederen zijn jullie al bekend zoals In ons hart geboren, Maria had je door (Sela-vertaling van ‘Mary did you know’) en natuurlijk Kerstnacht boven Bethlehem.

  Wat betreft covid-19 zijn de geluiden erg hoopvol. Toch enkele aanwijzingen voor het geval er nog covid-regels vanuit de overheid gelden:
  • reserveer zoveel mogelijk per huishouden / kleine groep (max. 4 personen);
  • reserveer op tijd, de volgorde van aanmelding kan belangrijk zijn wanneer geen volledige zaalbezetting mogelijk is;
  • de overheid kan de eis stellen dat bezoekers op de dag van het concert gevaccineerd of getest moeten zijn;
  • als de 1,5 meter maatregel (weer) geldt is de meest waarschijnlijke optie dat het concert wordt omgezet in een live videoconcert. Je bestelling wordt in dat geval omgezet in een vast totaalbedrag van 25 euro, ongeacht het aantal personen waarvoor je hebt geboekt. Eventuele resterende gelden worden teruggestort.

  Sela

  Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


  Bestel de CD rechtstreeks via Sela
  en ondersteun daarmee hun missie.


  Sela Kerstconcerten
  • Uitgelicht

  • Film: 24 uur met Kinga Bán

   In de aanloop naar één van de laatste concerten van Kinga Bán volgde filmmaker Willemijn Goos de zangeres een dag op de voet. Het leverde een indringend document op. Zonder interviews, zonder georkestreerde scènes, is het een onverbloemde registratie van een dag uit het leven van Kinga Bán. ’24 uur met Kinga Bán’, in mei te bekijken in diverse bioscopen in het land of via een online stream, laat een levend getuigenis zien van een hoopvolle God die ondanks, en misschien zelfs dankzij, tegenslag volop geloofd mag worden.

  • Trinity Wereldwijs: De Grote Familie tour
  • Reserveer voor de New Wine Zomerconferentie 2022