Uw concert hier?
Neem contact op met team(at)interticket.nl voor tarieven en voorwaarden.

Kerstconcert Urker Mannenkoor Hallelujah Groningen

Groningen, Nieuwe Kerk, zaterdag 23 december 2023, 19:30 - 22:00 uur

Info
Tickets
Contact

Het Urker Mannenkoor 'Hallelujah' komt voor een optreden naar de Nieuwe Kerk in Groningen. In dit kerstconcert zullen de Urker zangers op het orgel begeleid worden door Jacob Schenk en op de kornet door Klaas Willem Hoorn. Naast koorzang zal er ook ruimte zijn voor samenzang met deze muzikanten. De muzikale leiding is in handen van dirigent Bert Moll. Koor en musici staan garant voor een sfeervolle avond. De organisatie nodigt het publiek van harte uit om hiervan getuige te zijn.

Het Urker Mannenkoor 'Hallelujah' is een van de oudste en meest bekende mannenkoren in Nederland. De 80 mannen treden maandelijks op in grote kerken en op toplocaties in geheel Nederland. Ook in het buitenland is het koor geen onbekende. De koorleden zingen tijdens de optredens in de traditionele Urker klederdracht. Het repertoire is breed: van het christelijke lied, psalmen, klassieke koorwerken tot negrospiritual. Van het koor zijn tientallen CD's/DVD's gemaakt.


Data en locaties

Urker Mannenkoor Hallelujah

Het Urker Mannenkoor Hallelujah bestaat al ruim 120 jaar en bestaat uit 80 mannen in traditionele klederdracht. Het koor zingt een breed christelijk repertoire.