Uw concert hier?
Neem contact op met team(at)interticket.nl voor tarieven en voorwaarden.

Lucas en Arthur Jussen - broers en pianisten van wereldklasse

Rhenen, Cunerakerk, vrijdag 1 november 2024, 20:00 - 22:00 uur

Info
Tickets
Contact

De populaire broers Lucas en Arthur Jussen behoeven geen introductie. In een mum van tijd ontwikkelden ze zich tot de bekendste pianisten van Nederland. Lucas & Arthur Jussen spelen sinds hun jongste jaren met de grootste orkesten en op de belangrijkste concertpodia van de wereld. De broers trakteren ons in november op een recital met de mooiste pianomuziek van Mozart, Schumann, Widmann, Debussy en Rachmaninov. Van laatstgenoemde spelen zij de door henzelf zo geliefde Romance voor twee piano’s.

“You realise that this is not usual. This is not just two good pianists playing together. They sense each other’s most small, individual little bit of interpretation.” – Sir Neville Marriner

“Na de toegift, een in pianistisch glitter en glamour gestoken selectie uit Strauss’ die Fledermaus ontploft de zaal. Volkomen terecht.” Dit schreef een bezoeker na het concert van ‘de Jussens’ met de Philzuid in Heerlen in 2022. Hun frisheid, dat ongelofelijk joviale dat zij hebben in hun spel wordt versterkt door de hechte band die de wereldpianisten met elkaar hebben.

En dát gevoel voelt u als publiek weer terug in hun fenomenale spel. Kom, luister en beleef...

Uitvoerenden:

Lucas Jussen - piano

Arthur Jussen - piano

Programma:

Wolfgang Amadeus Mozart - Sonate für Klavier zu vier Händen C-Dur KV 521

Robert Schumann - Andante con Variazioni op. 46 für zwei Klaviere

Jörg Widmann - 'Bunte Blätter' für zwei Klaviere

Claude Debussy - Six Epigraphes Antiques

Sergej Rachmaninoff - Suite Nr.2 (1901) für 2 Klaviere op.17