Uw concert hier?
Neem contact op met team(at)interticket.nl voor tarieven en voorwaarden.

Zangstudio Haarlem: Cavalleria Rusticana

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Muziektheaterbeleving Cavalleria Rusticana gaat op zoek naar de diepere gevoelens van mensen, gevoelens die niet gecommuniceerd worden. De intense éénakter van Pietro Mascagni vertelt het verhaal van Turiddu die zich, ondanks zijn relatie met Santuzza, laat verleiden door Lola en daarom uiteindelijk de dood vindt. Op het ruwe Sicilië van de 19e eeuw was het acceptabel als iemand werd vermoord vanwege een familieruzie of vanwege ontrouw.

De artistieke leiding van deze muziektheaterbeleving is in handen van de Russische regisseur Ekaterina Vasileva, die met haar team (Sonya Kobozeva – vormgeving en Sacha Rudik – choreografie) een bijzondere en moderne regie van deze populaire opera zal neerzetten. Zangstudio Haarlem bewerkte de opera voor strijkkwintet, accordeon en slagwerk. Hoofdrollen zijn voor Itzel Medecigo (Santuzza) en Eric Reddet (Turiddu) en voor het Projectkoor van Zangstudio Haarlem. De muzikale leiding is in handen van Jos Vermunt.

Naast reguliere tickets zijn voor deze voorstelling een beperkt aantal participatietickets te bestellen. Met deze participatietickets heeft u een plek in de voorstelling, krijgt u vooral een korte briefing en beleeft u de voorstelling dus vanuit het toneel. Stuur daarvoor een mail naar post@zangstudiohaarlem.nl.