Uw concert hier?
Neem contact op met team(at)interticket.nl voor tarieven en voorwaarden.

It must be Christmas!

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Dit programma met bekende en minder bekende Carols & Traditionals zal garant staan voor een (middagje of) avondje genieten met feestelijke, maar ook ontroerende muziek. Dit alles in intieme setting gebracht.

Volgens goede Engelse traditie zal begonnen worden met ‘Once in Royal David City’, om vervolgens via prachtig Europees kerstrepertoire in Amerika uit te komen en daar samen van een Witte Kerst te dromen.

Peter Lusse, cabaretier, acteur, zanger en schrijver, was drie jaar geleden ook al bij een Kerstproject van Johannette uitgenodigd om met eigen snedige, maar ook ontroerende teksten de kerstmuziek aan elkaar te rijgen. Maar lockdowns maakten dat hij die teksten nooit heeft kunnen voordragen. Nu dus wel, en hoe!

Uitvoerenden:

Johannette Zomer - sopraan

Maarten Ornstein - basklarinet

Mike Fentross - theorbe en barokgitaar

Adrián van der Spoel - zang, barokgitaar en slagwerk

en Peter Lusse - verhalenverteller

Programma:

Met muziek uit Nederland, Engeland, Estland, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Canada en Amerika.Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Johannette Zomer

Het repertoire van de Nederlandse sopraan Johannette Zomer reikt van de Middeleeuwen tot en met de 20e eeuw, met als gevolg een zeer gevarieerde en omvangrijke concertpraktijk.